Stockholm Ice

Posted on Updated on

En konståkningshow i världsklass.

Stéphane Lambiel , Aliona Savchenko och Robin Szolkowy, Isabelle Delobel och Olivier Schönfelder, Evgeny Plushenko, Nikolaj Majorov, Tatiana Volosozhar och Stanislav Morozov, Viktoria Helgesson, Adrian Schultheiss, Kristoffer Berntsson, Jason Graetz, Sergej Yakimenko, Fiona Zaldua och Dmitry Sukhanov, Sarah Meier, Art on Ice Dancers, Team Boomerang.

Svenska Konståkningsförbundet och Stockholm Globe Arenas presenterade Stockholm Ice – en konståkningsshow i absolut världsklass. För första gången i Sverige arrangerades ett uppvisningsevenemang med både den internationella och svenska konståkningseliten. Det var en sprakande show som mixar underskön konståkning med spännande artistiska inslag. Vi fick njuta av individuella nummer, paråkning och fascinerande teamåkning av olika konståkningstjärnor i absolut världsklass. Stora stjärnan var dock lille 9-årige Nikolaj Majorov!
Vi vill också se mer av konståkning i Stockholm, och Globen. Det visar bl.a uppslutningen, över 9000 åskådare var på plats i Ericsson Globe arena.

Annonser

One thought on “Stockholm Ice

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s