Bilder

MPC Stjärngolf 2012

MPC Stjärngolf är en av Sveriges största och mest exklusiva företagsgolftour där det erbjuds en unik möjlighet att med kunder och/eller personal, tillbringa en heldag i sällskap med rikskända profiler från idrottsvärlden, nöjesvärlden eller näringslivet. Det är nionde året i rad som MPC Stjärngolf arrangeras där starten var just i Stockholm men har numera utvecklas till att vara en landstour med spel i Örnsköldsvik, Stockholm, Göteborg och Malmö. Vid varje ort tas en vinnare fram och de gör sedan upp genom en internationell final i Miami South Beach där man spelar på en TPC bana.

– Vi har fått en mycket fin utveckling av evenemanget där samverkan mellan oss, partners, profiler och golfanläggningarna gjort det möjligt. Bro Hof Slott GC gav en extra stark inramning och att banketten är på Operaterrassen. Det känns väldigt bra att vi får ett sånt fint gensvar där profilerna stämmer väl in i vår målbild med evenemanget, det är starka profiler med stort intresse för golf. Viktigt också att vi får en bra bredd med idrotts-, media- och nöjesprofiler vilket vi nu känner att vi fått, säger Marcus Palmqvist, CEO Partner MPC AB.

Starka profiler i startfältet
Några av de profiler som kom på torsdagen var J-O Waldner, Tomas Brolin, Steffo Törnqvist, Hans Fahlén, Olle Sarri, Erik Segerstedt, Richard Sjöberg, Anette Norberg, Rickard Olsson, Ernst Billgren, Anders Limpar, Jarmo Sandelin, Björn Becksmo, Christer Ulfbåge, Mårten Andersson, Henric Von Zweigbergk, Jonas Berg. Karl Martindahl, Peppe Eng, Rasmus ”Raz” Lindvall, Paul Tilly m.fl. Avslutningsfesten med prisutdelning på Operaterassen var magnifik, härlig stämning med mycket god mat och dryck. Se bilderna nedan.

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s