The Amazing Spider-Man galapremiär

Posted on Updated on

The Amazing Spider-Man är en amerikansk superhjältefilm om Spider-Man som har premiär den 3 juli 2012 och i några länder i Europa har filmen premiär den 29 juni  2012. Det är den fjärde filmen baserad på Marvel-figuren Spider-Man och det är en omstart på Sam Raimis filmtrilogi. I rollerna ser vi Andrew Garfield som tar över titelrollen efter Tobey Maguire, Emma Stone spelar som Gwen Stacy och Rhys Ifans som Dr. Curt Connors.

The Amazing Spider-Man är regisserad av Marc Webb på ett manus av James Vanderbilt. Laura Ziskin, Avi Arad och Matt Tolmach har producerat filmen i samarbete med Marvel Entertainment för Columbia Pictures.

En uppföljare planeras att släppas under 2014 och James Vanderbilt kommer återigen att skriva manuset. Handling: Som de flesta tonåringar i hans ålder Peter Parker komma på vem han är och hur han blev den personen han är idag. I hans resa för att sätta ihop alla delar av hans förflutna upptäcker han en hemlighet som hans far har haft, en hemlighet som till slut formade hans öde som Spider-Man.

Sommarens galapremiär skedde på biograf Rigoletto den 2 Juli i Stockholm, med stor efterfest på Hotel Skeppsholmen i regi av One37.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s