Nobis Hotel 5-års fest

1989 öppnade familjen Catenacci upp dörrarna till Caina på Södermalm. Genom fingertoppskänsla och kunskap av det traditionella okamouflerade Italienska köket, samt vetskap om att bra italiensk matlagning bygger på de främsta råvarorna togs Caina till Stockholmarnas hjärtan. Resturant Caina etablerade sig snabbt som den första äkta Italienaren i staden.

Med dessa värderingar förde Stefano Catenacci 2010 den gastronomiska filosofin från Södermalm till Stockholm city, då Caina återigen sattes på kartan i samband med öppning av det samtida lyxhotellet Nobis Hotel – nytänk och tradition förenat i en elegant trattoria.

I år November 2015 fyller Nobis Hotel och Restaurant Caina 5 år, i samband med vårt femårsfirande gör vi en tillbakablick från dessa år som gått genom att under en period av fem veckor erbjuda våra gäster en välkomponerad fem-rätters födelsedagsmeny där ett urval av våra allra käraste samt nuvarande favoriter återfinns.

Medverka i firandet av Cainas och Nobis Hotels 5-årsjubileum och låt oss ta dig med på en gastronomisk smakresa från Piemonte i nord till medelhavsön Pantelleria i syd.

Stor magnifik 5-års fest den 19 November på Nobis Hotel på Norrmalmstorg i Stockholm. Alessandro Catenacci President Nobis Group & Andreas Cavallius General Manager Nobis Hotel samt Wildhorses Production bjöd in oss denna fantastiska kväll. Se våra bilder här:

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s