Invigning Turkiska Filmfestivalen 2015

– Då film bidrar mycket till olika kulturella utbyten bland länder så har vi beslutat att anordna en Turkisk Filmfestival i Stockholm och Göteborg, säger Turkiets Ambassadör Kaya Türkmen.

– Med detta kulturella evenemang vill vi locka inte bara den turktalande befolkning som lever i Stockholm och Göteborg utan även andra biobesökare som vi tror skall ha stort utbyte av dessa filmer. Filmerna som kommer visas under festivalen är valda bland Turkisk filmhistorias krönta originalverk med några vunna priser, fortsätter Ambassadör Kaya Türkmen.

– Vi är övertygade om att vi, med den emotionella interaktion som skapas, skall kunna lära känna och förstå varandra bättre och även berika vår kulturella värld, tillägger Murat Koçak, Kulturattaché på Turkiska Ambassaden. Alla filmer visas på turkiska och är försedda med engelsk text. För mer information och biljettbokning:

http://www.sf.se/EVENTBIO/Filmfestival/Turkisk-Filmfestival/

Invigning på Biograf Sture den 27 Nov.2015 i regi NEO Event.

Neo Event stärker marknadspositionerna för sina kunder och partners genom smarta och kreativa event. Vi är specialister på PR-kommunikation och att öka kännedomen om varumärken, produkter eller tjänster. Vi har en lång erfarenhet av att genomföra stjärnspäckade evenemang som galamiddagar, invigningar, golftävlingar, filmpremiärer, och företagsfester. Vi söker alltid den optimala lösningen för varje event, för varje företag, varje projekt är därför skräddarsytt och unikt.

Foto: Camilla Käller för Cawa Media

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s