Gunilla Lydén 70-års fest

Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande (SCIF) bildades 1897 och var landets första centrala idrottsorganisation. Föreningen är självfinansierande och får inga statliga eller andra bidrag. Föreningen satsar en del av sina resurser på ett antal olika områden, förutom forskningsverksamheten också som stöd till sina tennishallar (varav en är byggnadsminnesmärke), skolidrott, förbundsidrott, ledarinsatser, idrottshistoria och idrottsmuseiverksamhet samt föreningens årsbok, Blå Boken. Föreningen administreras i stort helt på ideell basis.

SCIF har under många år bidragit med medel till svensk forskning samt som bidrag till internationellt utbyte i forskningsfrågor och till olika projekt. För att stimulera till fortsatt forskning av hög kvalitet inom idrottsvetenskap i Sverige, delar SCIF för år 2015 ut två pris för högkvalitativ forskning som bedöms vara av stort värde för utvecklingen av svensk idrott.

Gunilla ”Ugglan” Lydén har i över 25 år varit i klocktornet och jobbat med SCIF, och blivit en levande legend. Gunilla fyllde 70 år den 25 Januari 2016, och firade detta ordentligt på restaurang Jakthornet vid Tennisstadion den 27 Januari, tillsammans med alla dessa kända artister och sportprofiler som ni ser på bilderna här på sidan. Se och njut av denna fantastiska fina födelsedagsfest, Grattis Gunilla säger vi på Cawa Media!

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s