Finest awards 2016

I år firar finest.se 10 års-jubileum och årets finalister i Finest Awards är korade. Det blev en fest utöver det vanliga och värd för kvällen var tv-profilen Daniel Paris. Den 20 april presenterades 2015-års vinnare på Opera Terassen i regi av Subito Events & PR.

Trycket på nomineringar har varit enormt inför årets Finest Awards och nu presenteras finalisterna på finest.se. Det är en bra bredd i år i finalfältet, bland finalisterna finns allt från veteraner som Kenza Zouiten och Hugo Rosas till nykomlingar som Margaux Dietz.

Två av de nominerade till Årets Inspiratör är inte helt oväntat Zara Larsson och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. Men i samma tunga kategori hittar man även nykomlingen Thomas Sekelius som genom sin blogg och sitt YouTube-konto visar att smink är för alla.

I dag är fenomenet podcast större än någonsin vilket synts i nomineringarna till Årets Podcast. Bland de som sticker ut finns bland andra Jessica Lagergren som är nominerade i hela tre kategorier, bland annat till Årets Podcast med Tvillingpodden. Vi ser även Alex & Sigge, Ångestpodden och Zara Larsson och Noel Flikes Den fantastiska resan bland de många nominerade.

-I år är intresset för Finest Awards rekordstort och det känns verkligen som hela blogg-Sverige är laddade inför 10 års-jubileumet, säger Tozer Islercelik VD och grundare av finest.se.

Kategorierna är: Årets Beautyblogg, Årets Inspiratör, Årets Instagrammare, Årets Medlemsblogg På Finest, Årets Modeblogg, Årets Nykomling i Bloggvärlden, Årets Personliga Blogg, Årets Podcast, Årets Toppbloggare På Finest, Årets Träningsblogg, Årets YouTube-Kanal.

HÄR ÄR VINNARNA I FINEST AWARDS 2016

Årets Beautyblogg – Linda Hallberg

Årets Inspiratör – Jonna Jinton

Årets Instagrammare – Calle Schulman

Årets Medlemsblogg på Finest – Anna Untz

Årets Modeblogg – Kenza Zouiten

Årets Nykomling – Mathilda Lundqvist

Årets Personliga Blogg – Andrea Hedenstedt

Årets Träningsblogg – Ida Warg

Årets Podcast – Den fantastiska resan – Zara Larsson och Noah Flike

Årets Toppblogg på Finest – Annica Englund

Årets Youtube-kanal – Therese Lindgren

Årets Hederspris – Katrin Zytomierska

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s