Grillmässan 2016

För tredje året i rad inbjöd Grillmässan till invigning av sommaren och Sveriges i särklass största grillfest! Cawa Media var på plats…i regnet.

Återigen är det dags att inspireras av årets trender, nyheter, produkter och smaker inom BBQ & Outdoor Cooking – och allt där till som rimmar med Grillsommaren 2016.

I år ser vi bla. utomhusköket som en av årets stora trender, och Hamburgertrenden är långt ifrån över än – på plats presenteras en rad både klassiska och nya innovativa format.

Nytt för i år är att Skaldjuren börjar ta mer plats på grillen, unikt för Grillmässan kommer Smögens fiskauktion upp till Stockholm för denna helg och erbjuder färska skaldjur från Västkusten.

Lördagen den 18 juni välkomnades vi till invigningen av årets grillmässa. VIP Lounge på området där 2-faldige guldmedaljören av BBQ VM tillika vinnare av TV4 Grillmästarna 2013 – Andreas Mathiasson hälsar oss välkomna och berättade kort om årets trender och hur vi lyckas vid grillen. Det bjöds på förfriskningar och så delades ut, numera traditionsenligt, vad som blivit känt som årets kanske grymmaste goodiebag. Vi fick även en matbiljett så vi kunde avnjuta grillad mat när den är som bäst på plats.

VIP Loungen som presenteras av Röshults utemöbler var belägen framför statyn i “isrinken” i Kungsträdgården. (framför stora scenen).  Arrangemang härliga Johan Carlén. Se våra bilder här:

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s