Christina Nilsson 50 år plus 25

50 & 25 Shades of Golden Years!

Vi var inbjudna till denna Guldfest för Christina och hennes son Christoffer som tillsammans blev 75 år. En brokig men berikande resa som Christina nu utforskar som Stockholmsbo sedan mindre än 1 år. Hon är otroligt tacksam över att ha mött så många fantastiska människor och vi är en av dem. Oavsett längden på vår vänskap hade vi på något specifikt sätt berört Christina, så att vi till denna kväll blev utvalda och inbjudna, gamla som nya, vänner från Christina’s hjärta.

I detta nya livskapitel har Christina valt bort mycket materiellt och kvar är det mesta som behövs. Ni som känner Christina väl vet att denna livsnjutare älskar det goda i livet med kulinariskt, kulturama, bubbel, fart, avkoppling, inspiration och själsgodis. Det viktigaste är dock samvaron, så bara att vi medverkade blev det en minnesvärd kväll som vi aldrig kommer att glömma! ❤️

Toastmaster Anna Marongiu
Tema: Guld & Glamour

Kvällen inleddes kl 18.00 med trädgårdsmingel och fördrink samt ”Get Together” då gästerna anlände från olika forum och regioner. Därefter bjöds det på buffé/plockmat och vin.

Se bilderna här:

 

Kategorier:Okategoriserade

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s