StrumLive Lansering

Posted on Updated on

Lansering av StrumLive

Ny arena för framtidens musik

StrumLive är en ny digital arena för livemusik. Tjänsten möjliggör, både för nya och etablerade artister, att livestreama sina uppträdanden och på så sätt kunna bygga nätverk, bli upptäckt men också att kunna kommunicera med sin publik. Som publik finns möjlighet att direkt kommunicera och stödja artisterna via livechatt, prenumerationer och donationer. Allt detta live.

– Allt fler artister startar sina karriärer dels på egen hand men också digitalt. StrumLives affärsidé bygger just på detta. Tjänsten möjliggör för alla artister, både nya och etablerade, att när och var som helst uppträda live. Vi brukar säga att StrumLive är musikvärldens Twitch. Vi startade upp en betaversion för ungefär tre år sedan, och vi ser fram emot 2017 som ser ut att bli ett mycket spännande år, säger Mikael Sandberg, vd för StrumLive.

Lucas Sandberg och Petter Ögren grundade StrumLive 2014, och tillsammans med Mikael Sandberg kommer tjänsten att gå från betaversion till kommersiell lansering. 2014 mottog de priset som Årets Entreprenörer på ITG Södertörn (Academedia).

Lanseringsartister var bl.a. Yohio, The Magnettes, Adée, Royal Prospect, Kristofer Grezula, Matilda Thomson. För inbjudan stod Snipe Management.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s