BIZ APARTMENT – HAMMARBY SJÖSTAD Invigningen

Posted on Updated on

BIZ APARTMENT / HAMMARBY SJÖSTAD

Heliosgången 20, 120 30 Stockholm, För sökning via GPS använd Korphoppsgatan 12 | Tel: 0200 21 03 22 | hammarbysjostad@bizapartment.se  Invigning av Biz Apartment i Hammarby Sjöstad i regi av Petré Events & PR AB den 30 Mars 2017. Se våra bilder nedan…
Avskilt men ändå centralt. Här kan du kan njuta av Hammarby Sjöstads hemtrevliga småstadslugn samtidigt som du befinner dig ett stenkast från pulsen på Södermalm eller de stora evenemangen kring området vid Globen och Tele 2 Arena.

Nackareservatet lockar friluftsentusiaster året runt, Hammarbybacken är utmärkt för en dags utförsåkning och magiska Skogskyrkogården är ett världsarv enligt Unesco.

En kort tur över Skanstullsbron tar dig till Södermalm, där spännande och prisvärda matkoncept trängs med hippa klädbutiker, stökiga barer och trendiga caféer fulla med kreativa laptop-nomader.

profile-pic-facebook

FUSION-RESTAURANG PÅ BIZ APARTMENT HAMMARBY SJÖSTAD

Restaurangen ligger i anslutning till hotellobbyn och serverar frukost, lunch och middag. Restaurang Fandado fokuserar på ”social dining” med mindre rätter serverade family style. Konceptet bygger på att umgås, dela och äta maten tillsammans i en modern och avslappnad miljö. Maten kommer vara inspirerad av olika kulturer och kommer att tas från jordens alla hörn. Med smaker från nord till syd, från väst till öst.

LÄGENHETSHOTELL I STOCKHOLM

Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ för dig som jobbar och stannar längre. Lite som hemma för dig som gästar och turistar i Stockholm. Här har du friheten och möjligheten att välja hur du själv vill ha det.

Välkommen till våra bekväma hotellägenheter på Gärdet, i Solna och Hammarby Sjöstad. Ett boende som ger dig hemkänsla redan när du kliver innanför dörren.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s