Veni Vidi Vici – Viaplays premiärvisning

Posted on Updated on

Veni Vidi Vici är den tredje originalserien från Viaplay. En dramaserie i tio delar om en mans kamp för upprättelse.

Karsten Daugaard (Thomas Bo Larsen) är en dansk filmregissör som befinner sig på ett sluttande plan i livet. Hans filmer får dålig kritik och på hemmaplan blir han försörjd av hustrun Jonna (Livia Millhagen). Trängd av verklighetens villkor tvingas Karsten att lämna filmbranschen och tackar motvilligt ja till ett ”riktigt jobb” på sin svärfar Åkes (Michael Segerström) ekologiska grisfarm, där han går som lärling under slaktaren Wille (Sven Melander). Räddningen blir vännen och tillika producenten Vincent (Rafael Edholm) som erbjuder Karsten en väg tillbaka till filmbranschen genom ett välbetalt filmjobb. Till Karstens bestörtning visar det sig vara ett jobb som porrfilmsregissör och han kommer att jobba väldigt nära den erfarne porrfilmsregissören Georgina (Michael Wincott).

Veni Vidi Vici produceras av HandsUp Stockholm och har premiär skärtorsdagen den 13 april, exklusivt på Viaplay över hela Norden. 

Premiärvisning av de två första avsnitten på Biograf Skandia den 5 April, 2017 i arrangemang av Petré Event & PR. Se bilderna här:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s