Grillmässan 2017

Grillar, utekök, keramiska grillar, Pizzaugnar..  trenden med utomhusmatlagning fortsätter att eskalera och sätter krav på fler och bättre produkter. På Grillmässan finns samlat marknadens senaste och häftigaste produkter.​ För dagens VIP arrangmang stod Johan Carlén.

Klicka här för en försmak

Kamado Bono keramiska grillen – Under mer än ett år har vi drömt, planerat och jobbat på att förverkliga vår idé. Vår idé har varit att man inte ska behöva vara expert för att laga goda och nyttiga maträtter. Det du behöver är de rätta verktygen! Undrar du vilken sorts verktyg vi pratar om? Du behöver en Kamado BONO, den miljövänliga keramiska grillen som finns tillgänglig som;

BONO MINIMO, BONO MEDIA, BONO GRANDE, värmedeflektor, pizza- och baksten, grillöverdrag, värmetåliga grillhandskar, kycklinghållare, rökbricketter MOJOBRIC och mycket annat!

Champagnebord från VASS Designs – I år bygger vi upp en exklusiv VIP lounge med området skönaste sittplatser. Detta blir en liten oas inom mässan med både sittplatser, egen champagnebar men även inspiration. Här har vi placerat ut speciellt häftiga måsten för den perfekta grilluteplatsen. Bla de snygga betongborden från VASS Designs med inbyggt fack för vin/champagnekylare. Dessa bord går att reservera och därmed försäkra sig om en områdets bästa och skönaste platser.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s