Panos Emporio – Beach Party

Posted on

Det blev en underbar sommarkväll på fina Patricia båten, då Panos Emporio ordnade ett beach party tillsammans med Subito Events & PR den 9 Juni, 2017. Vi fick prova på Panos Parfym. Se länken här:

Panos Parfym

INNOVATION, KVALITÉ OCH STIL
Historien om varumärket PANOS EMPORIO är i stor utsträckning historien om grundaren, Panos Papadopoulos, och det är en berättelse om passion och viljestyrka. När Panos tvingades fly från sitt hemland Grekland på grund av hans politiska ståndpunkt skapade han ett badklädesimperium i hans nya land Sverige på rekordtid. Genom att introducera en vinnande kombination av innovativ design, skickligt entreprenörskap och banbrytande marknadsföring lyfte han snart märket till en världsledande position.
VARUMÄRKET
Varumärket PANOS EMPORIO är baserat på koncept av innovation, stil och kvalité. Vi tillämpar dessa värden i varenda detalj i allt vi gör; i utseendet och känslan av vårat mode, i uppvisningen av våra kollektioner, i riktningen av våra modeshower, och i sättet vi bemöter våra kunder på.
MODET
Genom blandning av klassiskt couture och modern stil skapar vi ett distinkt mode för smarta och medvetna individer med integritet och ett öga för lyx och kvalité. Människor som gillar att utrycka sin personlighet, sin livsglädje och sin sensualitet. Vi kompromissar inte på material eller passform och utgår vår design utifrån känslan att hos bäraren. För att uppnå högsta elegans arbetar vi med att nå perfektion i de renaste, ljusaste färger och de mjukaste, mest exklusiva tygerna. Designen av PANOS EMPORIO är aldrig oengagerad, aldrig likgiltig och aldrig vardaglig.

Se bilderna ifrån festen här:

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s