Sommarfest hos Gladys del Pilar

11359085_915509661839244_1766593303_a

gladysdelpilar

Gladys Del Pilar Bergh

Gladys del Pilar och tvillingsystern Ann Consuelo föddes 1967 i Ecuador i Sydamerika och tillbringade sina första år på ett nunnekloster i norra Ecuador under svåra förhållanden. Då nunnorna inte behandlade barnen särskilt väl nådde ryktet Sverige och en kvinna som hade vigt sitt liv åt att hjälpa barn i världen som hade det svårt. Med kort varsel adopterades de till Örebro och Sverige vid nyss fyllda sju år.

Gladys och Anns mamma märkte snart deras stora musikintresse och såg till att de fick gå i den Kommunala Musikskolan. Under sitt praktikår i gymnasiet jobbade hon på klädaffären Gul&Blå i Örebro. Dit kom en dag sångaren i gruppen ”Big Deal” och frågade om systrarna ville bli deras körtjejer.

Tvillingarna var med i ”Big Deal” i fyra år. Hennes syster hoppade av tidigare för att bli mamma. Under den tiden hann de skaffa en komplett studio. Gladys del Pilar och teknikern som jobbade där bildade gruppen ”Real Power” och spelade in House- och club musik. De fick skivkontrakt med SWE MIX som var ett skivbolag som vågade satsa på den nya musikvågen med House/Hip Hop/Soul– och Dance-musik.

Lördagen den 1 Juli, 2017 var dags för årets sommarfest hemma hos Gladys och hennes man Christer Bergh. Festen har gått och blivit lite av en tradition, och genomfördes i år för 5 gången. Många härliga gäster som bl.a Rongedal, Viktoria Tocca, Jessica Folker, Kayo, Conuelo del Pilar var på plats, och det blev mycket sång och musik hela natten lång. Mycket god och hemlagad mat (Gladys gillar matlagning), samt massor att dricka med eller utan alkohol.

Cawa Media fick äran att vara på plats under festen:

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s