En del av mitt hjärta – en musikal komedi

Publicerat den

Nyheten avslöjas under en presskonferens på Grand Hôtel i Stockholm den 12 Mars 2018. ”En del av mitt hjärta”. Musikalen uppges vara en ”romantisk musikal komedi”. 16 av Tomas Ledins låtar kommer att utgöra grunden i den kommande musicalfilmen.

– Till min stora glädje finns det några udda låtar också, säger Tomas Ledin

– Det är spännande, jag har aldrig varit med om något liknande. Jag var lite tveksam från början. Det var viktigt med ett bra manus. När jag fick läsa manuset, så visade det sig vara makalöst starkt.

Stjärnor i rollistan

Hollywoodstjärnan Malin Åkerman spelar huvudrollen som ”Sensuella Isabella”.

– Jag har letat efter en bra svensk film i flera år. Det är kul att komma hem igen, säger Malin.

– Det är nästan lite pinsamt och sitta här bredvid Tomas Ledin och inte ha så många kopplingar. Men det är klart att man har hört några av hans låtar på radio, till exempel ”Sommaren är kort”. Men Tomas är en new Discovery. Man har berättat för mig att han är Sveriges motsvarighet till Bruce Springsteen i USA, säger Malin Åkerman.

Malin Åkerman syns just nu i tv-serien ”Billions” och har tidigare medverkat i flera amerikanska filmer som ”The heartbreak kid”, ”27 dresses”, ”Watchmen” och ”Trubbel i paradiset”.

Andra skådespelare som medverkar i filmen bl.a. Jonas Karlsson, Johan Ulveson, Shima Niavarani, Pernilla August, Christian Hillborg, Per Andersson och Johan Rheborg.

Filmen kommer att regisseras av Edward Af Sillén. Lars ”Vasa” Johansson är manusförfattare och Patrick Ryborn producent.

Tomas Ledin berättade också att manusförfattaren Lars ”Vasa” Johansson bad honom om en Spotifylista med 30-40 av Tomas låtar som han själv var nöjd med. Sammanlagt blev det sedan 16 utvalda låtar som kommer med i filmen.

Den svenska storfilmen får premiär julen 2019. #EnDelAvMittHjärta

Presskonferens & arrangemang på Grand Hotel, ZAP Event & PR.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s