Restaurang Knut – releasefest for Youtube

Knut lyfter fram den norrländska maten i ny youtube-kanal.

Pizza röding

Kokboken fick stå åt sidan för ett helt nytt program om mat.
Och en berättelse om Martins långa och krokiga resa som lett fram till passionen för Norrland och dess mat. Tillsammans med tv-profilen och vännen Kattis Ahlström vill han lyfta fram kända o okända delar från norra Sverige i youtubekanalen ”HusKnut”.

– Jag älskar att hänga i baren och höra Martin berätta om allt som Norrland kan bjuda på, hans speciella matfilosofi och om den otroliga resa han gjort och som resulterat i två helt unika krogar, säger Kattis Ahlström.

Duon kommer även att ibland bjuda in andra matglada vänner som får vara med och laga mat och berätta om sina personliga förhållanden till mat.

 

Gör er redo för tubbrödspizza, palt (jo det är gott) och små knep som kan få den mest oerfarna matlagare att imponera på sina vänner vid middagen. Ja, kanske blir det till och med en och annan hjortronmojito. Tillsammans med tv-profilen Kattis Ahlström tar krögaren Martin Sjölander nu ett helt nytt grepp kring den norrländska  matlagningskulturen i ”Husknut” – ett program med en humoristisk twist och spännande gäster på YouTube.
– Det blir personliga möten över den goda maten i en norrländsk anda.
Jag ville göra en kokbok först. Men efter att funderat på vad jag ville att den skulle innehålla och vad jag ville förmedla så började tankarna istället att gå mot rörlig bild, säger Martin Sjölander.
Sedan flera år driver krögaren de två norrländska restaurangerna Knut och Knut Bar i Stockholms city. Här kan gästerna njuta av Wallenbergarepå älg och tunnbrödspizzor med kantarellmajonäs. Drinken hjortronmojito är också en favorit.
Den genuina kulturen som återfinns på restaurangerna kommer att kännas i ”Husknut”.
– Jag vill få in smaker, reaktioner, humor, integration, ledarskap, vad Knut är. Hur det kom till och så vidare. Då jag själv inte läser så bra så känns det här som ett mer passande forum, berättar Martin. För Kattis Ahlström, stammis på Knut och en stor fantast av den norrländska maten, kändes det självklart att tacka ja till att delta i
programmet.
– Det kommer att bli kanon, avslutar hon norrländskt kort.
”Husknut ” har premiär den 16 maj på YouTube-kanalen

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s