Vinproving – Restaurang Michelangelo

Tisdagen den 18 Sept. 2018 på Restaurang Michelangelo i Stockholm.

Vinproducenten Da Luca i Abruzzo serverade kvällens viner:

Armannia Spumante Extra Dry (Druva Pecorino, 11,5% alkoholhalt)

Armannia Bianco Terre di Chieti (Druva Pecorino, 13% alkoholhalt)

Sipario Rosé Cerasuolo Dábruzzo (Druva Montepulciano d’Abruzzo, 12,5% alkoholhalt)

Sipario Rosso (Druva Montepulciano d’Abruzzo, 13,0% alkoholhalt)

Conte Genoino Doc Riserva (Druva Montepulciano d’Abruzzo, 14,5% alkoholhalt)

Restaurang Michelangelo i Källarvalvet serverade kvällens meny:

Pinsa Valtellina – Gammalt Romarrecept av Pizza bestående av Tomatsås, mozarellaost, bresaola (lufttorkad oxfilé), ruccola, hyvlad parmesanost & jungfruolivolja.

Risotto Porcini e costolette di Agnello – Krämig risotto med Karl-Johansvamp & parmesanost, serverades med stekta lammkotletter.

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s