Vinoteket’s stora After Work

Ett roligare sätt att upptäcka vin

Vinoteket bedriver E-handel med vin och är Sveriges ledande vinklubbsoperatör. De erbjuder hemleverans av unika kvalitetsviner från hela världen – ett enkelt och roligt sätt att upptäcka nya viner. De har ett ständigt växande utbud av expertutvalda viner med fokus på viner som inte säljs på Systembolaget. Förutom våra egna varumärken – Vinoteket.se och Finewinesociety.se – driver vi partnerklubbar i samarbete med andra svenska företag.

Fredagen den 21 September anordnade Sveriges största och bästa vinklubb – Vinoteket en stor AW på Sturegatan i Stockholm. C:a 100 kända och mindre kända personer minglade och bjöds på kvalitétsviner ifrån hela världen. Musik kom att framföras av bl.a den världsberömde saxofonisten och arrangören Magnus Lindgren med sina vänner.

Vinoteket är en av Sveriges ledande vinklubbar och erbjuder hemleverans av expertutvalda viner från hela världen. De hjälper dig att navigera bland vinländer, regioner och druvor i jakten på dina personliga favoriter. Tänk att det kan vara så enkelt och roligt att upptäcka nya viner!

De erbjuder viner i alla prisklasser och du kan själv kombinera ihop din vinsamling antingen med samma vin eller blandat innehåll. Sen har de också färdigpaketerade vinlådor för olika tillfällen där deras sommelierer gjort jobbet åt dig och valt ut sina favoriter.

Du kan även prenumerera på vinboxen, en superenkel vinprenumeration utan bindningstid där du får en ny spännande vinlåda varje månad, helt fraktfritt och bindningsfritt.

Vinoteket service är helt laglig och bygger på ett beslut i EG-domstolen 2007, Rosengrendomen, som gjorde det möjligt för svenskar att importera vin från valfritt EU-land.

Vinoteket förenklar själva importen genom att ta hand om administration, skatter och hemleveranser och inte minst, genom att sina vinexperter provar och väljer ut guldkornen åt dig.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s