Disco Night Fever – Bokrelease

DISCO NIGHT FEVER är en bok som har svårt att sitta stilla när den rätta musiken spelas. Författaren Peter Ortvik har själv DJ-at i 14 år och även agerat dörrvakt på ett stort antal Discon år i minst lika många år, allt under 70- och 80-talen. I boken har han intervjuat ett hundratal för ämnet intressanta personer, DJ´s, klubbentreprenörer, dörrvakter, modeikoner och knutit samman det hela till ett färgstarkt lapptäcke, där de intervjuade själva med egna ord berättar.

Dessutom har han som ”wing-man” haft en av landets mest rutinerade Disco-konsulter och klubbrävar, Christer W Gustafsson, som med sina kontakter och samlade dokumentationsmaterial, kunnat tillföra innehållet ovärderliga höjdpunkter. Till detta har Ortvik tillsammans med designer/stylist Peter Englund, genomfört en spektakulär fotografering under temat ”Klassiska Discoteman I Ny Tappning”. Ett antal av dessa bilder dyker upp i bokens inlaga, både i och mellan de olika kapitlen. Det har tagit nästan två år att förfärdiga innehållet som är fyllt av unikt bildmaterial och med en ytterst kreativ layout från Anders Gravin, är resultatet något utöver ”det vanliga” i genren.

43065473_169547107289493_1723447518345297920_n

Årets Julklappsbok och den mest prisvärda, endast 200:- Peter Ortvik ordnade sin bokrelase på Wallmans salonger. 2,5 kg välmatad och 416 sidor, fullpackad med unika bilder och galet sköna anekdoter från de som var med…Beställ boken här:

http://disconightfever.se/arets-julklapp-redan-har/

featured_intro

 

Annonser

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s