Gala Magazine – VIP mingel & smygläsning

images (2)Gala Magazine blir tidning tillsammans med Aftonbladet och bjöd in till VIP – mingel och smygläsning i Stensalen på slottet i Stockholm. Det bjöds på lyxiga snittar, mängder av bubbel, samt Gin & Tonic ifrån Tevsjö Destilleri. Alla VIP gäster fick lyxiga goodiebags med sig hem.

Det blev en fantastisk kväll med en härlig blandning av VIP – gäster samt mycket bekantas bekanta som fick tillfälle att fira att Gala – Magazine numera även blir en tidning tillsammas med Aftonbladet.

Aftonbladet fortsätter satsa på glitter, glamour och kungligt. I februari lanseras nya Gala Magazine. Redaktör blir Petra Lindell som närmast kommer från Expressen. – Petra Lindell är en av Sveriges vassaste kändisjournalister. Hon har tyngd, trovärdighet och ett fantastiskt nätverk. Jag är stolt och glad över att hon har valt att jobba med oss, säger Erika Scott, magasinschef på Aftonbladet.

f75d9003-2fb7-48d8-a641-9dea4cb19ab7

Gala Magazine kommer också fokusera mer på kungahuset.

– I takt med med att slotten fylls med ljuvliga små prinsar och prinsessor, har vi märkt att våra läsare är mer nyfikna på de kungligas liv.

Gala Magazine ligger i butik varannan lördag med start den 23 februari 2019 men redan från nästa torsdag kommer det att finnas Gala-sidor i Aftonbladets huvudtidning.

Cawa Media fortsätter samarbeta med Gala Magazine…

 

 

 

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s