Nya NK’s saluhall premiärfest

Den 6 mars var det äntligen premiärfest för nya NK Saluhall! NK firade säsongens stora lansering med VIP kväll i arrangemang Micael Bindefeld. Mycket färska erbjudanden, solmogna evenemang och handplockat mode: det vill säga allt du behöver för en lyckad och smakfull S/S 2019-säsong. Se Cawa Media’s bilder ifrån premiärkvällen nedan…

AG KÖTTHANDEL

Kött som valts ut med omsorg och expertis.

HITTA AG KÖTTHANDEL I VARUHUSET

DR. MAT

Hälsosam mat som aldrig tummar på smaken.

HITTA DR. MAT I VARUHUSET

NK BRÖD & NK KONFEKTYR

Praliner och konfektyr för alla smaker.

HITTA NK BRÖD OCH NK KONFEKTYR I VARUHUSET

PARADISET

En lustgård av säsongens bästa råvaror.

HITTA PARADISET I VARUHUSET

ANDROUET OST

Hantverksmässig ostförädling med historiska anor.

LEJONET & BJÖRNEN

Glass på noggrant utvalda ingredienser, fri från tillsatser.

HITTA LEJONET & BJÖRNEN I VARUHUSET

MELANDERS FISK

Ett kvalitetssäkrat utbud av fisk och skaldjur.

HITTA MELANDERS FISK I VARUHUSET

 

Nya NK Saluhall öppnar den 7 mars 2019 kl.10.00 och erbjuder en traditionell saluhallsupplevelse i kombination med matserveringar och ett baslivsmedelsutbud. Det är en kulinarisk plats där du kan handla enskilda råvaror och delikatesser till en god lunch eller middag. Här finns också möjligheten att slå sig ner på någon av serveringarna för att njuta av en måltid eller AW med kollegor, nära och kära.

I NK Saluhall finns det något för Stockholms alla matentusiaster! Hos familjeföretaget Androuet Ost kan du provsmaka franska ostar från småskaliga producenter med matchande dryck. Hos Melanders Fisk kan man kombinera shoppingen med en läcker räksmörgås eller så njuter man av en steak minute hos köttexperterna på AG KötthandelParadiset kommer att ansvara för NK Saluhalls basutbud och dessutom erbjuda en salladsbar samt färdiglagade luncher och mellanmål för dig som är på språng. NK Bröd och NK Konfektyr drivs av en av landets mest framstående bagare och konditorer, Johan Sörberg, som delar entreprenörskapet för avdelningarna med Melanders Group. Hos Dr. Mat hittar du hälsosamma drycker och rätter som inte tummar på smaken. Sist men inte minst kommer Lejonet & Björnen att stå för Saluhallens generösa glassutbud, med klassisk gräddglass, sorbetsorter och veganska varianter.

– Vi är otroligt glada över att vi kunnat locka dessa duktiga matentreprenörer till vår nya Saluhall. De tillhör alla toppskiktet i sina respektive kategorier och har en gedigen kunskap och erfarenhet som tillsammans kommer göra nya NK Saluhall till en matdestination i världsklass, säger Andreas Edström, varuhuschef Nordiska Kompaniet.

Arrangemang Micael Bindefeld – Reportage & Foto Cawa Media

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s