Aperitivo Stockholm

Aperitivo Stockholm är en dynamisk och roterande upplevelse. Varje händelse är en möjlighet att utforska en ny plats, smaka på olika produkter och träffa coola människor. När snapbordet utvecklades till Smörgåsbordet i Norden blev 1800-talets aptitretradition i norra Italien ett riktigt nytt socialt (före) middagskoncept, aperitivo. Ordet härstammar från det latinska verbet ”aperire”, vilket betyder ”att öppna”: tanken är att drycken öppnar och stimulerar din aptit.

ladda ned (1)
Nytt concept, missa inte en AW…med Aperitivo Stockholm som vill gå över, och främja en öppen grupp av människor inspirerade av nöjen att äta tillsammans och dela nya erfarenheter. Deras händelser bygger på konceptet ”Köp en drink, få din mat!” I ett avslappnat och chill-out-sammanhang. En enkel idé och ett väldigt funktionellt sätt att träffa vänner och göra nya, samtidigt som du njuter av en av aperitivos måsten som Americano, Spritz eller Negroni.

Aperitivo Event

Deras concept och händelser är inspirerade av den italienska konsten att spontant träffa vänner efter arbete, mellanmål på lite bra mat, plus lite gott i glaset innan de går hem. En utvald matbuffé, tillsammans med en cocktail eller ett gott vin, är allt du behöver i slutet av dagen. Lägg till gott folk, chill musik och du har Aperitivo Stockholm. Nya specialiteter, nya drycker, nya vänner, nya mötesplatser. Varje gång. Kolla in de närmaste Aperitivo-evenemangen och gå med på den nya, läckra event efter arbetsdagen.

Gå med i vår community av aperitivo älskare. Vi ses på nästa cocktail i Stockholm. Ett säkert Cawa Media tips:

Annonser

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s