Filmpublicisternas årliga sommarcocktail!

Möt Thomas Hanzon på Rosendals Wärdshus och till Filmpublicisternas årliga sommarcocktail!

Thomas Hanzon har en lång karriär inom teater och film. På senare år har Dramaten varit hans primära hemvist men vem minns inte det snygga befälet Bertil i Colin Nutleys första film, den närmast kultförklarade Nionde kompaniet? Drygt tjugofem år senare återupptogs samarbetet i Nutleys Medicinen. Liv Ullmann regisserade Thomas i Bergmansviten Enskilda samtal liksom i den Guldpalmsnominerade Trolösa som blev en stor internationell succé. I Lars Noréns kritikerrosade pjäser som blev film för tv; Ett sorts Hades och Personkrets 3:1 hade han bärande roller liksom i filmerna Så ock på jorden av Kay Pollak, Tic Tac av Daniel Alfredson, Livet är en schlager av Susanne Bier, Vägen ut av Daniel Lind Lagerlöf, Jag saknar dig av Anders Grönros och Älskar, älskar inte av Mikael Hylin för att nämna några. Dessutom har Thomas medverkat i över 40 dramaserier för televisionen som exempelvis Solisterna och Häxjakten. Just nu filmar han Hamilton i Kiel och Vilnius men kvällen till ära den 17 juni blev det ett exklusivt besök hos Filmpublicisterna i ett samtal med ordförande Jan Göransson.

Vi träffades på natursköna Rosendals Wärdshus på Djurgården – för femte året i rad – för att fira sommaren och lyssna till unika anekdoter från filmens underbara värld. Cawa Media var som tidigare år på plats för dokumentation.

Tid: Måndagen den 17 juni, 2019

Plats: Rosendals Wärdshus, Rosendalsterrassen (ligger mellan Djurgårdskanalen och Rosendals trädgårdar)

Vill du bli medlem? För 250 kronor får du inbjudningar till Filmpublicisternas alla evenemang och dessutom Filmpublicisternas katalog.

Följ oss på facebook: Filmpublicisternas förening https://www.facebook.com/filmpublicisterna/

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s