Join the Cirkus – nyöppning

unnamed (1)

Nya Cirkus öppnade med ett storslaget party den 6 Sept. 2019 – ett nytt tillhåll för samkväm för oliktänkande

Nya Cirkus kommer bli ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande! Ambitionen är att skapa extraordinära, udda och oväntade upplevelser, oavsett om du kommer hit för en konsert, en middag eller bara en kopp kaffe.

På Cirkus ska du kunna känna dig som en del av deras gemenskap eller kunna vara i fred – ta med din förlängda familj eller komma själv. Till Cirkus kan du komma om du vill fly från verkligheten, uppleva något extra eller om du bara vill vara dig själv en stund.

Cirkus restaurang vill vara en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Här ska du trivas med alla dina vänner eller själv och förhoppningsvis lämna restaurangen mätt, överraskad och med ett öppnare sinne.

Maten serveras på större fat ni får ta för er av, precis som hemma. Det serveras mycket god mat med bra råvaror där du delar maten med ditt sällskap eller behåller allt själv.

Köksteamet jonglerar med olika smaker som förväntas slå volter i munnen, allt serverat av en omtänksam och kunnig serveringspersonal.

Kom och var en del av Cirkus fartfyllda förvandling – #jointhecirkus

JoinTheCirkus_1200x600

Premiärkvällen var ett samarbete med VD för Cirkus Ingmari Pagenkemper samt event arrangör Spoil Concept. Artisterna som uppträdde var The Villberg  and their Obscene family. Se bilder ifrån invigningskvällen här:

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s