Turkish airlines – Business Class

Business Class till Istanbul

Vi valde den bästa förbindelsen till Kazakhstan i centralasien ifrån Stockholm via Istanbul till Almaty med Turkish airlines Business Class. Det visade sig att vi fick äkta turkisk gästfrihet i himlen! I Business Class blev vår resa till en mycket behaglig upplevelse, med flera prisbelönta maträtter, det senaste underhållningssystemet under flygning och bekväma sittplatser som gick att fälla ner elektriskt horisontellt för sängläge. Genom att vi valde Business Class kunde man också känna sig speciell i himlen och resa med full komfort och njuta av de miles vi hade tjänat genom Miles & Smiles.

Maximal komfort

Våra Business Class-sittplatser var specialdesignade för komfort till högsta nivå. Vi fördubblade vår glädje med att resa, och testade specialfunktioner så som massage i stolen, läslampa, strömförsörjning för dator m.m. samt möjligheten att avskärma sitt eget privata område.

Sittfunktioner

Dessa specialfunktionerna fick vi njuta av i Business Class. Helt liggande platta säten som öppnas i en 193 cm säng. Kontrollpanel för sätet. samt för den senaste interaktiva möjligheten att se på bra filmer, lyssna på music, följa flygningen, m.m. Vi erbjöds fina hörlurar som stängde ute ljudet ifrån flygmotorerna. Vi hann med och se några filmer, samt följa resan in till Centralasien.

Inflight Catering

Prisbelönta smakupplevelser i himlen. Under vår behagliga resa i Business Class kunde de flygande kockarna presentera de finaste exemplen på turkisk mat och annan världsmat, serverad på snyggt porslin med bestick. I Business Class fick vår resa en smakupplevelse med den prisbelönta serveringen ombord, samt drycker inkl. Turkiskt kaffe.

Lounge Istanbul – En ny definition av gästfrihet

Med Turkish airlines lounge i Istanbul fick vi som Business Class-passagerare mycket mer än bara en privat passagerarsalong. När vi väntade på vår flygavgång kunde vi använda massagetjänsten, pröva några av de rätter som vann Skytrax Best Business Class Lounge-utmärkelsen, eller underhålla sig själv på några av de många underhållningsalternativen, inklusive bio, videospel, medieskärmar, golfsimulator och lekrum för barn. Vi hade 4 timmars uppehåll på Isanbuls nya flygplats som öppnade i April 2019. De 4 timmarna kändes aldeles för kort tid för att hinna uppleva allt i Lounge Istanbul. Rekommenderar starkt ett besök på Istanbul flyplats, the gateway to Asia.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s