TV4 Screening 2019

70556962_1137936939724949_4895555297671643136_n

Hösten 2019 på TV4, TV4 Play, C More

TV4, TV4 Play och C More laddar för en höst fylld av tv-upplevelser i världsklass. Här finns garanterat något att se – för alla i familjen och på alla plattformar. Vad sägs till exempel om heta kärlekssåpan Love Island, älskade långköraren Bonde söker fru, rafflande SHL, världens bästa fotboll från La Liga och Serie A, helt nya Expeditionen, kriminalsuccén Gåsmamman, spännande relationsdramat Fartblinda och att äntligen få återse gänget i Solsidan?

– Det är med stolthet och glädje vi presenterar en oerhört rik och bred hösttablå i våra kanaler. Det är högkvalitativt innehåll i alla genrer från vår aktualitets- och nyhetsbevakning, via heta realityserier till den efterlängtade comebacken för komediserien Solsidan. Här finns något för alla, och jag både hoppas och tror att vi lyckas samla Sverige runt våra programserier varhelst och närhelst man tittar, säger Åsa Sjöberg, innehållsdirektör på Bonnier Broadcasting

I höst blomstrar kärleken i rutan med realityfavoriter som Love IslandBachelorBonde söker fru och helt nya Flirty Dancing. Det är med andra ord bäddat för starka känslor, en del konflikter och pirriga steg mot den stora förälskelsen.

Dramaälskare har mycket att se fram på emot på C More i form av relationsdramat Fartblinda, kriminaldramat Peaky Blinders, dramaserien Grand Hotel och såklart den fjärde actionfyllda säsongen av älskade kriminaldramat Gåsmamman som inleds med att trebarnsmamman Sonja vaknar upp efter flera månader i koma. Flera fina dokumentärer kan också ses på både TV4 Play och C More, bland andra RBG om unika amerikanska domaren Ruth Bader Ginsburg och Chef Flynn om en tioåring med restaurangambitionerSvenska dokumentärer syns också i tablån, däribland Kapten Klänning, en dokumentär om den före detta polischefen Göran Lindberg som dömdes för grov våldtäkt 2010.

Nyhetsredaktionen satsar stenhårt på djuplodande journalistik i flera aktualitetsprogram såsom Kalla fakta, GW:s och Jenny Strömstedts Brottsjournalen och man knyter ihop nyhetsdygnet med bland annat Nyhetsmorgon, Efter tio och Efter fem. Därtill är sportsäsongen full av livesänd underhållning: La Liga, Serie A, MLS, EM-kvalet, SHL, Hockeyallsvenskan, handboll för damer och herrar samt Allsvenskan i fotboll som pågår hela hösten.

På C More bjuder vi dessutom på ett helt gäng älskade serier och filmer att samla familjen kring, till exempel helt nya Ture Sventon, filmsuccén Lyrro, barnfavoriten Halvdan Viking och prisbelönta The Wife.

Naturligtvis blir det också flera kära återseenden i program som Hela Sverige bakar, Bytt är bytt och Hellenius hörna. Dessutom firar Idol hela femton år och Så mycket bättre har tioårsjubileum så det blir en både spännande och härlig musikhöst, och i helt nya Expeditionen utmanas sex svenska kändisar till max när de ska bestiga ett av världens högsta berg.

Välkommen till tv-hösten på TV4, TV4 Play och C More!

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s