Västerbotten Grand Hôtel 30 år

 Vimpel_2018

Västerbotten på Grand Hôtel 2020

I januari varje år intar Västerbotten Grand Hôtel i Stockholm under tre veckor. Aktörer från Västerbotten, Sverige och världen samlas för erfarenhetsutbyten, nya kontakter, samverkan och påverkan. Såväl på nationell som internationell nivå.

Den 21 januari 2020 invigdes Västerbotten på Grand Hôtel för 30:e året i rad. Västerbottensveckorna pågår sedan fram till den 8 februari 2020. Veckorna arrangeras av Region Västerbotten i samverkan med Skellefteå Kraft och Sparbanksstiftelsen Norrland.

Årets tema Det hållbara ledarskapet – samlar kraft i jämställdhet, jämlikhet och tillit. Temat understryker att rättvisa och trygghet är grundförutsättningar för vår långsiktiga framgång, men också vikten av ett modigt ledarskap.

images

Vid den årliga invigningen av Västerbotten på Grand Hôtel delas den prestigefyllda utmärkelsen “Västerbotten GrandPris” ut. En utmärkelse som följer temat för Västerbotten på Grand Hôtel. I år syftar utmärkelsen till att uppmärksamma en person, organisation, eller ett företag från länet, som genom att adressera ett hållbart ledarskap genom jämställdhet, jämlikhet och tillit, bidragit till ett än mer konkurrenskraftigt och utvecklingsstarkt Västerbotten.

Den 21 januari 2020 delas Västerbotten GrandPris ut för åttonde året i rad. Nomineras kan exempelvis personer, organisationer, eller företag som erbjuder unika produkter, tjänster och evenemang som baseras på ekonomisk och hållbar utveckling genom samverkan, kunskap och innovation.

Västerbotten är ett utvecklingskraftigt län som har mycket att erbjuda både på nationell och internationell nivå; till exempel inom forskning, design, kultur, upplevelseindustri, innovationer, och kreativa näringar.

Vinnaren av Västerbotten GrandPris 2020 blev Ella Nilsson som tilldelades en prissumma på 30 000 kr.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s