Tvillingboken – bokrelease

89830183_655976341631002_5659619581514219520_n

Susanne Nylén och hennes man väntade sitt andra barn när de gjorde ultraljud och fick beskedet. Det har nu gått sex år och Susanne har skrivit Tvillingboken som hon själv hade velat ha, både under och efter graviditeten.

– Vi gjorde ett ultraljud på lunchen och det visade att det var två små pickande hjärtan. Jag fick en chock medan min man genast blev väldigt praktisk, och började tänka på att vi behövde byta bostad, bil och barnvagn, säger Susanne. För att dämpa chocken började Susanne söka information för att förbereda sig. Men det var svårt att finna inspiration för tvillingar.

nedladdning

Susanne och Håkan bestämde sig snabbt efter tvillingbeskedet för att flytta från lägenheten i stan med tidigare dottern Daisy till ett nytt hus i Sjöberg alldeles innan tvillingarna Lily och Siri skulle födas.

– Kompisar som bor vid Edsviken tipsade om ett område i Sollentuna. Så hittade vi vårt drömhus i Sjöberg, där vi bor nu, säger Susanne.

nylen-susanne-tvillingboken-framsida-300x300

I arrangemang av Wonderland Event, samt Atlas fick vi njuta av en underbar releasefest för Tvillingboken av Susanne Nylén. Mycket god dryck, samt mat serverades under kvällen lång på underbara restaurang Art. Vi rekommenderar starkt ett besök på restaurang Art. Trevlig personal, och god mat.

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s