Alice bar – Invigning

Den 2 oktober, var det storslagen invigningsfest av den nya cocktailbaren Alice bar på Grand Hotel Saltsjöbaden i arrangemang av Bindefeld AB.

– Äntligen får vi storslaget inviga den helt nybyggda Alice Bar, där vi hoppas att många gäster kommer att trivas, och tillbringa mycket tid på. Här kan man sitta länge och njuta av klassiska cocktails med lite nya varianter, eller äta en lättare middag, sade Katarina Romell, VD på Grand Hotel Saltsjöbaden.   

I den nya Alice baren kan gästerna kunna avnjuta klassiska cocktails och mocktails i en skön elegant, och mera avslappnad miljö med den storslagna Baggesfjärden som bakgrund. Namnet syftar till Alice Wallenberg som tillsammans med Knut Agathon Wallenberg i slutet av 1800-talet lät uppföra Grand Hotel Saltsjöbaden.

Menyn i Alice bar är framtagen av den kända krögaren Melker Andersson och erbjuder många klassiska rätter i lite nya varianter som exempelvis Hjortchorizo med bröd och rättikarelish, Fish & chips på frasig kolja med Salsa Verde (rekommenderas varmt) samt en toast med Kalixlöjrom som allt kan avnjutas tillsammans med ett glas, eller två av husets egen champagne Bollinger.

På menyn i Alice bar finns även den klassiska signaturdrinken San Remo Rullan, skapad av legenden Anders Häggbom som började arbeta på Grand Hotel Saltsjöbaden redan som 14-åring och fortsatte sedan sin karriär på de exklusiva Savoy-hotellen både i London och Paris.

Se Cawa Media’s bilder ifrån den pampiga invigningsfesten i arrangemang av Bindefeld AB.

Kategorier:Okategoriserade

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s