Helene Sjöman – Östermalms-Karusellen

Den Svenska deckar författarinnan Helen Sjömans läste idag ur boken om Östermalm-Karusellen för speciellt inbjudna intresserade ambassadriser. Det bjöds på Cava-bubbel, semlor, samt kaffe och bakelser när vi fick höra utvalda delar av boken upplästa på engelska av Helene Sjöman för de inbjudna ambassadriser idag. Vi ser fram emot erhålla en Engelsk översättning av boken. Nedan följer bilder med författarinnan Helene Sjöman samt bl.a. Ryssland och Turkiets ambassadriser. På torget utanför ”Under Kastanjen” Gamla stan samlades Malaysia’s ambassadör, ambassadriser från Lettland, Japan, Indonesia, Mongoliet, Armenien, Algeriet, Kuwait.

Helene Sjöman är uppvuxen på Östermalm i Stockholm, bor alltjämt där och har en semesterbostad i Nice, där hon gärna njuter av folkvimlet. Hon älskar att spendera tid tillsammans med sin stora familj. Till vardags arbetar Helene som förbundsjurist och har, tillsammans med en kollega, skrivit boken Arbetsrättens begrepp, A – Ö, som ges ut årligen av förlaget Lars Åhnberg. Östermalm-Rivieran: Tur och retur är Helenes debutroman. Den har blivit mycket omtyckt och i november 2020 kommer uppföljaren feelgood deckaren Östermalmskarusellen.

Helene Sjöman

Östermalmskarusellen

Story:

Juristen Pauline är tillsammans med Didrik, men något skaver. Döljer den till synes perfekte pojkvännen något för henne? Paulines bästa väninna, Anna, har också träffat drömprinsen och hela vänkretsen ser fram emot parets bröllop på en pampig herrgårdsdröm på franska Rivieran. Pauline och Anna reser till Nice för att reka inför vigseln, men oanat trubbel väntar dem på flera fronter.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s