Premiär av Bobby Oduncu dokumentär

I hans stol landar löpande en rad av artister, politiker, idrottsstjärnor och programledare. Idag är Bobby Oduncu en av Sveriges mest eftertraktade frisörer, men bakom framgången döljer sig också sorgen och en ovanligt tragisk historia. Uppvuxen i Södertälje i en syriansk familj med en djupt troende kristenortodox pappa satte Bobby länge upp en falsk fasad, trots att hans kropp och själ längtade efter kärlek och beröring. När han till sist kom ut som gay ville hans pappa inte acceptera det. Det här är en film om rätten att få älska vem man vill, men det är också en film om att ta sig upp efter att man förlorat någon man älskar. I filmen får vi följa med Bobby i hårstudion tillsammans med t.ex. Carola, Carolina Gynning och Roy Fares, men vi får också följa med till föräldrarhemmet och mötet med hans familj. En dokumentärfilm av Nisti Stêrk.

Exklusiv galapremiär av: ‘Who the fuck is Bobby?’ En film av Nisti Stêrk 

Arrangmang: Erwik Communication

Filmen skildrar kändisfrisören Bobby Oduncus uppväxt som HBTQI+ i en hederskontext. 

Cawa Media var välkomna den 2 augusti på en unik filmvisning under Stockholms himmel. Det var som på bio men med Riddarfjärden som en kuliss. Självklart ägde denna exklusiva visning rum på Mälarpaviljongen, som är hjärtat i Stockholm stad för alla som regnbågen representerar.

Före och efter filmvisning var det både tal och musik.  Medverkar gör Nisti Stërk, regissör och skapare av filmen
Bobby Oduncu, kändisfrisör – Mariette Hansson, sjöng på scen under kvällen – Jonas Gardell, höll tal om regnbågsfonden – Barbro Westerholm, politiker och HBTQI+-hjälte höll tal. – Dj Pamela m.fl 

Måndag 2 augusti kl. 19.00 

Sponsorer:

En idyllisk, grönskande oas under regnbågens färger!

Intill Norr Mälarstrands promenadväg ligger Mälarpaviljongen, en idyllisk, grönskande oas under regnbågens färger, som välkomnar alla. Hos oss kan du fånga sommarsolen, ta ett dopp i det blå och avnjuta en kopp nybryggt kaffe eller en uppfriskande drink. Vi serverar lunch och middag och erbjuder ett stort utbud av spännande vin och öl. 

På Mälarpaviljongen får du uppleva en tolerant och välkomnande atmosfär för alla slags människor och en oslagbar möjlighet att njuta av Mälaren och trädgårdens växtprakt. Samtidigt som du kopplar av med familj och vänner kan du se båtar segla förbi genom Riddarfjärden och känna solen gnistra i vattenytan mot bakgrund av söders höjder.

www.malarpaviljongen.se/

Kategorier:Okategoriserade

1 svar »

  1. Pingback: Event

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s