Knut restaurang fyllde 8 år

Restaurang Knut fyller 8 år den 31 Augusti, 2021. Givetvis var Cawa Media på plats som tidigare års dagar. Knut är en underbar norrländsk restaurang som serverar luncher i Stockholm. Menyn består av härliga norrländska specialiteter såsom tunnbrödspizza, wallenbergare på älg och en mängd olika charkuterier med inslag från Norrland. Deras goda tunnbrödspizzor serveras med härlig kantarellmayo, sidsallad och lingonketchup.

Knut på Upplandsgatan 17 i Stockholm

Så här fin presentation får Knut “På Upplandsgatan kan du få en ovanligt passionerad smak av Norrland. Och det är inte bara vilt som står på den rustika menyn. Restaurang Knut transporterar dig nämligen till allt vad den norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. För dig som längtar efter genuin fjällvärme så finns den garanterat här, och den är öppen för alla.”

Norrland är alltid närmare än du tror. Ibland är det bara en klunk eller tugga från myller till mylla. För stundtals kan Norrland handla om en känsla snarare än en plats. Och det är precis därför Knut finns.

Se bilder ifrån festkvällen med levande musik, många VIP gäster och bekanta inbjudna och på plats av Knut krögaren Martin Sjölander:

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s