Julbord på Kryssning 2021

Kryssa med Viking Line – Cinderella

Julkryssa och ha det skönt och bekvämt på Cinderella till Mariehamn. En mängd julnöjen väntar alla resenärer med ett komplett program för stora och små. Allt från julmat till gran, tomte och julmusik ingår. Varför inte boka en ljuvlig behandling i Cinderella SPA Wellness? På Svenska Kocklandslagets dignande julbord finns många av nordiska klassiker med underbara smaker. Cawa Media testade Julbordet på den första resan 21 November, 2021. Vi kan bara intyga att Svenska Kocklandslaget har lyckats få till ett härligt komplett Julbord, där man serveras sina portioner vid Buffén. Bra med extra god hygien i dessa tider. Vår favorit var en supergod Janssons Frestelse.

Julbordsbuffé signerat Svenska Kocklandslaget

I The Buffet 21/11–26/12 dukar Viking Line – Cinderella upp ett härligt julbord med traditionell touch, fyllt av vällagade svenska klassiker toppat med en hel del vegetariska och veganska rätter. Nygriljerad skinka, inlagd sill av alla de slag, krispig grönkål och ris à la Malta. Här finns verkligen allt man kan önska dig av julens smaker! Dessutom ingår Vin, öl, läsk och kaffe.

Sparkling X-mas med Rongedal och Nina Söderquist

Rongedal presenterar årets julklapp i form av en glittrande julshow tillsammans med fantastiska Nina Söderquist Rongedal har sedan sitt genombrott 2007 radat upp succéframträdanden på de Svenska scenerna. Deras musikaliska bredd innefattar allt ifrån 91st föreställningar av CHESS vid Göteborgsoperan till att ligga 1:a på Svensktoppen. Vid sidan av scenen har de bland annat medverkat i Melodifestivalen, Så skall det låta, Doobido och Körslaget. Nina Söderquist har kallats Londons musikaldrottning och lovordats av världspress för sina framgångar i Londons West End, på Svenska scener har Nina medverkat i produktioner som Rhapsody In Rock, Stjärnklart och på TV har vi sett bland annat sett henne i Melodifestivalen, Allsång på Skansen, Så ska det låta, Doobido och Tack för musiken. Här är datumen för den härliga Julshowen ni inte får missa:

MÅNDAG 22 NOV – M/S CINDERELLA

TISDAG 23 NOV – M/S CINDERELLA

ONSDAG 24 NOV – M/S CINDERELLA

TORSDAG 25 NOV – M/S CINDERELLA

SÖNDAG 28 NOV – M/S CINDERELLA

MÅNDAG 29 NOV – M/S CINDERELLA

TISDAG 30 NOV – M/S CINDERELLA

ONSDAG 1 DEC – M/S CINDERELLA

TISDAG 7 DEC – M/S CINDERELLA

ONSDAG 8 DEC – M/S CINDERELLA

TORSDAG 9 DEC – M/S CINDERELLA

TISDAG 14 DEC – M/S CINDERELLA

ONSDAG 15 DEC – M/S CINDERELLA

TORSDAG 16 DEC – M/S CINDERELLA

TISDAG 21 DEC – M/S CINDERELLA

ONSDAG 22 DEC – M/S CINDERELLA

Sedan serveras en trevlig Julbrunch, som ser ut så här på vägen hem till Stockholm. Det blir mycket gott att äta på Viking Line – Cinderella Julbordskryssning.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s