Årets Ruter Dam 2022

 

Liia Nõu har utsetts till Årets Ruter Dam 2022 – en hedersutmärkelse som tilldelas den kvinna som har befordrats till den mest inflytelserika chefspositionen inom svenskt näringsliv under det gångna året.

Årets Ruter Dam 2022 tilldelas Liia Nõu som sedan augusti 2021 är vd för fastighetsföretaget Pandox. Liia har en framgångsrik karriär inom Pandox där hon sedan 2007 har varit CFO fram tills att hon tillsattes som vd. Liia Nõus tidigare erfarenheter omfattar ledande positioner på General Electric, Song Networks, Tele2, Q8, American Express och Icon Medialab.

Ruter Dams mål är fler kvinnliga chefer på hög nivå i stora företag
Våra ledord är Affärsmässighet, Kvalitet och Resultat

Ruter Dam har funnits i över 30 år och 1400 kvinnliga chefer har genomgått det 1-åriga Chefsutveck­lings- och mentorprogrammet. Många återfinns idag på höga positioner i svenskt näringsliv. Programmet är unikt och med ett stort affärsfokus. Genom mentorskap, nätverk och utveckling av det personliga ledarskapet blir deltagarna redo att ta nästa steg i sina karriärer. I syfte att bidra till kvinnors professionella nätverk och relationsbyggande erbjuds även alla programdeltagare medlemskap i Ruter Dams AffärsNätverkÅrets Ruter Dam 2021 – Anna Borg, vd och koncernchef Vattenfall.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s