Triangle of Sadness – Galapremiere

 

 I Ruben Östlunds grymt roliga Guldpalmsvinnare vänds den sociala hierarkin upp och ner och avslöjar det tafatta förhållandet mellan makt och skönhet. Kändismodellparet, Carl (Harris Dickinson) och Yaya (Charlbi Dean), är inbjudna på en lyxkryssning för de überrika, styrda av en lös båtkapten (Woody Harrelson). Det som först verkade instagrambart slutar katastrofalt och lämnar de överlevande strandsatta på en öde ö och kämpar för överlevnad.

En riktigt ovanlig film, som tänjer på alla gränser, väl värd Guldpalmen i Cannes. Se den och skapa dig en egen uppfattning…Vi såg premiären i Cannes och låt mig berätta för er, i en teater full av 1 000+ rika privilegierade människor fanns det inte ett enda ögonblick av den här filmen som inte fick upprörande reaktioner från publiken. Efter 12 minuters stående ovationer gissar jag att de flesta gick på middag på sin privata yacht i Cannes och missade helt poängen med filmen, vilket tragiskt nog förstärker Ruben Östlunds och filmens genialitet.

Bilder ifrån galapremiären på Rigoletto i Stockholm med Woody Harrelson mfl. skådespelare i huvudrollen samt Ruben Östlund himself av Cawa Media. Arrangemang Wonderland Event.

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s