Stefano Catenacci kökschef på Operakällaren, och Michel Maiden kökschef på Gooh bjöd in en handfull skara speciellt inbjudna gäster för att lära ut hur man lagar Catenaccis italienska tomatsås i Operakällaren eget kök. Det blev en speciell upplevelse för oss som fick bära förkläde, och laga till maten under uppsikt av läromästaren Stefano Catenacci . Efter matkursen i Operakällarens eget kök fick alla deltagare ett Diplom utfärdat av Stefano Catenacci själv att vi har deltagit i hans egen tomatsåsskola. Efter skolan bjöds det på en Lady & Lufsen middag, spagetti med Frikadeller, och Chianti vin på Operaterassen. Här följer bilder ifrån händelsen:
Företagskund
Vill du köpa mat från Gooh till din arbetsplats?
Kanske någon av våra lösningar passar dig:
Gooh WEBBSHOP – Handla direkt här på sajten och få din beställning levererad till din arbetsplats, eller kom förbi Centralenbutiken och plocka upp din beställning. (OBS att du även kan beställa som privatperson och få hemlevererat eller hämta själv i butiken).
- God som på Operakällaren
- Hälsosam så att kroppen mår bra av att äta den ofta
- Trygg så att det känns bra att äta sig mätt
- Förvånande prisvärd
Kategorier:Bilder, cawa media news, Events, foto, journalist, Operakällaren, press, Restaurant
1 svar »